joi, septembrie 19, 2024
AcasăLife StyleRochii de mireasa ideale pentru o nunta de toamna

Rochii de mireasa ideale pentru o nunta de toamna

Tot mai multe viitoare mirese se gandesc sa-si uneasca destinele cu partenerii lor de viata in timpul sezonului de toamna. Daca, in trecut, primavara era sezonul preferat pentru nunti, in zilele noastre, septembrie si octombrie au ajuns cele mai populare luni pentru astfel de evenimente. Iar acest lucru nu este deloc surprinzator! Nuntile de toamna sunt cu adevarat minunate, cu al lor decor in culori aramii si aurii, care fac ca fotografiile mirilor sa fie pur si simplu magice.

Daca si tu ti-ai propus sa te casatoresti in perioada toamnei, dar nu ai idee ce tipuri de rochii de mireasa ar fi potrivite pentru acest sezon, noi iti vom oferi cateva sugestii.

​Iata cateva tipuri de rochii de mireasa ideale pentru o nunta de toamna!

Rochiile de mireasa in stil Boho

Stilul boho si nuntile de toamna merg mana in mana. Toamna este anotimpul perfect pentru a purta o rochie in acest stil relaxat si atat de placut. In plus, spiritul liber al tinutelor de nunta boho se potriveste perfect cu acea senzatie confortabila pe care o ofera sezonul de toamna. Imagineaza-ti doar o rochie de mireasa din dantela delicata creata in acest stil, un buchet de flori de portocal, iar in jur un decor aramiu, cu accente aurii.

Rochiile de mireasa cu maneci lungi

Desi este posibil sa prinzi temperaturi prietenoase in marea ta zi, de obicei toamna vine cu un aer racoros. Optarea pentru o rochie de mireasa cu maneci lungi poate fi asadar o miscare inteligenta, mai ales daca esti o persoana mai friguroasa. In plus, manecile pot adauga un farmec aparte intregii tale tinute. Cu detalii delicate sau cu broderie personalizata, manecile pot fi chiar principala atractie a rochiei tale de mireasa.

Rochiile de mireasa stralucitoare (cu aplicatii de pietre)

Pentru o nunta de toamna, ce poate fi mai spectaculos decat o rochie de mireasa impodobita cu pietre stralucitoare sau metalizata? Paietele sau margelele pot fi perfecte pentru acest sezon, deoarece, cu ale lor tonuri aurii sau argintii, arata incredibil de frumos intr-un decor cu frunze de toamna.

Rochiile de mireasa simple, minimaliste

Simplul este intotdeauna clasic, frumos si uimitor, chiar si la o nunta de toamna. Liniile curate si detaliile delicate ale unei simple rochii de mireasa de toamna iti permit sa iesi in evidenta in frumusetea decorului caramiziu specific acestui sezon. Una dintre cele mai bune alegeri este rochia in forma de A, din satin, pe care o poti decora cu cateva aplicatii de dantela florale sau margele delicate.

Bradu Dan
Bradu Danhttps://www.skinit.ro/
S-a alăturat presei în anul 2020 si in 2021 a activat în cadrul echipei noastre. Până în prezent, are la activ peste 1700 de articole redactate, dar și sesiuni de monitorizare TV. A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București. A urmat cursuri în cadrul Multimedia - Radio și Televiziune. A participat la conferințe și interviuri cu personalități cheie din industrie ce a contribuit la aprofundarea cunoștințelor și extinderea rețelei de contacte profesionale !
web design itexclusiv.ro